Dostava I Povrat

Dostava

Kako bismo osigurali da te Fan Hoodie ugrije čim prije, osigurali smo brzu i besplatnu dostavu na području cijele RH. Koristeći kurirsku službu GLS paket će stići na tvoju adresu u roku 5-7 radnih dana od tvoje narudžbe. Nakon što paket krene prema tebi, poslat ćemo ti mail potvrde i predviđeni datum isporuke. Kurirska služba GLS dalje će te kontaktirati za sve info.

Raspored dostave na ototke

Povrat

Ukoliko iz nekog razloga ipak nisi zadovoljan/na svojim Fan Hoodie odabirom, obrati nam se support@thefanhoodies.com kako bismo zaprimili tvoj komentar i/ili zahtjev za povratom.

Detaljno ćemo pregledati vraćeni proizvod te ćemo te u razumnom roku obavijestiti putem e-pošte o tome, može li se proizvod zamijeniti ili imate pravo na povrat plaćenog iznosa (prema potrebi).

Povrat iznosa ili zamjena proizvoda izvršit će se što je prije moguće, a u svakom slučaju u roku od 14 dana od dana kada ste primili e-poruku kojom smo potvrdili da se obrađuje povrat iznosa ili zamjena.

Ako se na vraćenim proizvodima uoči nedostatak ili oštećenje, izvršit ćemo povrat plaćenih sredstava u punom iznosu.

Povrat iznosa uvijek će biti izvršen koristeći se istim načinom plaćanja kojim ste se vi koristili prilikom kupnje. U svakom se slučaju čuvaju sva prava priznata prema trenutačnom zakonodavstvu.